Rekond för din bil i Göteborg

Vill du att din nya bil ska hålla sitt nybilsskick länge? Eller vill du att din äldre bil ska ha ett så bra skick som möjligt? Då kan du lämna din bil på en rekond i Göteborg. En slags totalstädning.

Tycker du att det är tråkigt och svårt att städa din bil på utsidan och insidan? Då kan du istället lämna in din bil på en rekond i Göteborg. Rekond betyder rekonditionering och innebär att du får en totalstädning av din bil. Det är en full tvättning av bilen på utsidan, men även dammsugning och avtorkning av alla ytor på insidan. Och även om du själv brukar göra det då och då så är det svårt att få det så rent som när du lämnar in bilen. De som arbetar med rekond har dammsugare med ett väldigt högt tryck och alla medel som krävs för att bilen ska glänsa som ny igen.

En bil så gott som ny med rekond

Även om en bil är lite äldre så kan en rekond göra att bilen blir som ny igen. Kanske kämpar du då och då med att rengöra den med det du har hemma och det som finns på en biltvätt. Men när proffs gör ren bilen så blir det en helt annan sak. Att ha bilen rekondad kan även vara bra inför en bilförsäljning. En bil som är ren och snygg är mycket mer attraktiv än en bil som är smutsig och mindre fin.