Om oss

Vår ambition med den här sidan är att dela med oss av vår passion för bilar och motorer av alla slag. Vi som skriver älskar bilar och vi har samtliga – i någon form – haft bilen som en del av vårt yrke. Mekaniker, yrkeschaufförer och bilhandlare. Vår stora gemensamma nämnare är emellertid att vi hyser en extremt kärlek för bilen även civilt.

Vi älskar gamla amerikanare, vi är galna i sportbilar, vi brinner för den moderna bilens komfort och vi är passionerade över formerna och arkitekturen hos äldre bilar. Kort sagt: vi älskar alla typer av bilar!

Vi vill att även du ska känna den kärleken. Utöver detta vill vi även ge goda råd. Vilka bilar är säkrast? Hur ska man tänka när man säljer en bil? Ska man köpa en bil privat eller är det bäst att gå via en bilhandlare? Hur ser framtiden ut, bör man redan nu investera i en elbil eller ska man vänta i ytterligare några år? Vad behöver man för att använda sig av nämnda elbil i vardagen?

Vi kommer även att titta närmare på vägen till bilen. Hur ska man ta körkortet? Är en trafikskola den bästa lösningen? Vad innebär en handledarutbildning? Intensivkurs – är det bara kunskaper som försvinner eller handlar det om ett bra, effektivt sätt att ta körkort när man är lite äldre?

Kort sagt: vi ska skapa en sida gjord av bilälskare – för redan frälsta bilsälskare och för blivande sådana. Spänn fast dig, nu kör vi!