Trafikskola i Eskilstuna för alla som vill ta körkort

Att ta körkort och ha dyslexi är inget hinder. På en trafikskola i Eskilstuna finns det kurser som anpassar så eleverna får den hjälp de behöver för kortet.

Gabriel låg och drog sig i sängen och lyssnade med ett halvt öra på pratet på radio Sörmland. Han hade en helt ledig lördag och hade ingen brådska upp. Plötsligt lystrade han till, de pratade med någon som hade haft dyslexi och tagit körkort. Han satte sig upp i sängen, det verkade som att man kunde få hjälp om man hade dyslexi.

Varför hade han inte tänkt på det tidigare? Det var ju nästan självklart när han tänkte efter. Han bestämde sig för att leta upp lite mer information på nätet. Med hjälp av en talsyntes hittade han information om att det gick att få både läshjälp och längre provtid.

Trafikskola i Eskilstuna erbjuder olika körkortspaket

Gabriel hade drömt om körkort sedan kompisarna hade haft moped och epatraktor. Officiellt hade han sagt att han inte ville ha någon själv, men han var ganska avundsjuk. Med ett körkort skulle han ju kunna skaffa bil och köra själv. Det skulle vara helt fantastisk.

Efter lite sökande hittade han en trafikskola i Eskilstuna som hade allt han önskade. Individanpassat och lustfyllt var bara några av orden han snappade upp för att bli säker på sin sak. På måndag morgon när de öppnade kontoret skulle han vara den första som ringde. Äntligen skulle han få sin dröm uppfylld, nyckeln till frihet som stavades körkort.