Att åka hem och ladda om har fått en ny betydelse när man har en laddstation för BRF

Det är ju skönt att det finns färdiga, genomtänkta lösningar när man vill installera en laddstation för BRF. Den måste vara lättskött så att underhåll, fakturering och drift blir smidig.

Livet blir så mycket enklare när man har en laddstation för BRF. Det är bara att åka hem, duscha, äta middag och förbereda sig för nästa dag utan att behöva tänka på att ladda. Bilen vilar också ut efter dagen och står på sin egen plats och laddar. Lite av lyxen med att bo i en BRF är ju att man kan påverka sitt boende, och att kunna investera i en laddstation för BRF är att underlätta för många. De nya laddstationerna är diskreta och har 4G så anslutningen är enkel.

Vem ska få tillgång och hur fördelar man kostnaderna med en laddstation för BRF?

Ett bra laddningssystem gör det smidigt att ge behörighet till dem som ska ha tillgång. Genom en portal kan man också få en sammanställning över hur mycket var och en har använt vilket gör det enkelt att fakturera. En modern laddstation fördelar strömmen mellan stationerna på ett smart sätt och det är lätt att lägga till ytterligare laddstolpar om det behövs.

De moderna stationerna är robusta för att tåla tuff väderlek men lätta att placera på ett diskret sätt. Att Naturvårdsverket ger bidrag för installation bekräftar att det är en självklar utveckling för att möta framtidens behov.