Utan garage i Åkersberga, boka däckförvaring

Ett dilemma som många bilägare råkar ut för är platsbrist. Vad ska man göra av däcken när de inte används. Ett sätt för en Åkersbergabo är att boka däckförvaring på en däckverkstad.

Lyckan över att äntligen vara med bil är överväldigande om man åkt buss i evigheter. Sen dyker det praktiska upp. I bakluckan ligger fyra däck som behöver en plats att förvaras på. Självklart men lätt att glömma i ivern. Det trånga förrådet är en idé men kanske inte lika omtyckt av sambon.

Att hitta en däckverkstad som har däckförvaring i Åkersberga har flera fördelar än man först ser.

Däckförvaring i Åkersberga med många fördelar

Hitta en däckförvaring som inhyses tillsamman med en verkstad är lite som att träffa jackpot. Inte bara förvarar de däcken. Däcken tvättas för att sedan kontrolleras noga för att man ska åka laglig och säkert även nästa säsong. Behöver de bytas kan de även hjälpa till med den detaljen.

Förvaringen sker efter alla konstens regler. För att däcken ska må bra krävs att de förvaras på rätt sätt. De bör vara placerade i ett mörkt utrymme med en stabil sval temperatur. Något som däckhotell ser till när man lämnar däcken i deras vård.

Det enda man behöver göra är att åka och byta däck när de hört av sig. Det är allt. Resten tar däckhotellet hand om. Med däckhotell är det enkelt att vara bilägare. Man slipper allt jobb med däcken och bäst av allt, man slipper att åka buss.